Om osJH Staldservice A/S har siden starten i 1983 arbejdet med salg, service og reparation af fodrings- og udmugningsanlæg, gyllepumper, omrørere, siloer og snegle m.m.

Siden er flere forhandlinger kommet til og sideløbende har vi også udviklet en række egenprodukter, bl.a. automatiserede strømaskiner JHminiStrø og gylleforsuringsanlægget JHforsuringNH4+. Vores første automatiserede strømaskine blev fremvist første gang på Agromek i 2005. Udviklingen af JHforsuringNH4+ påbegyndtes i 2009.

Vi kan altid tilbyde dig den løsning, du har brug for!

Udover salg, service og reparation af enkeltprodukter sammensætter vi gerne unikke totalløsninger baseret på kundens behov og vores store specialistviden indenfor automatisering og mekanisering af stalde.

Vi har forhandling af førende produkter, så vi altid kan tilbyde dig den løsning, du har brug for! Vores vision er at være en one-stop-shop, så vi udvikler os konstant og får ofte nye produkter i sortimentet, så vi nu og fremover kan tilbyde vores kunder de produkter i kategorien automatisering og mekanisering af stalde, de måtte efterspørge.

Kontakt

Vi står altid klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde frem til netop den enkelt- eller totalløsning, der passer dine behov. Vores kontaktoplysninger finder du her..

Persondata- Forordningen

Privatpolitik

http://www.jhstaldservice.dk/wp-content/uploads/2018/05/20180525-Privatlivspolitik-kunder.pdf

Samtykke

http://www.jhstaldservice.dk/wp-content/uploads/2018/05/20180525-Samtykke.pdf