Ny Direktør

PRESSEMEDDELELSE

 

Ny Adm. Direktør hos JH Staldservice

Med virkning fra 2. januar 2018 er Lars Rahbæk tiltrådt posten som Adm. Direktør (CEO) hos JH Staldservice A/S. Lars Rahbæk overtager det overordnede ledelsesmæssige ansvar fra Ken Hyldgård, der fortsætter i virksomheden som Salgs- og Udviklings direktør. Ken Hyldgård vil fremover fokusere sin indsats på videreudvikling af produktprogrammet, og ikke mindst forfølge nogle meget lovende muligheder på en række eksportmarkeder.

 

Lars Rahbæk har mangeårig salgs- og ledelseserfaring fra sine poster som     Adm. Direktør i en række danske produktionsvirksomheder, herunder fiskefodervirksomheden BioMar A/S i Brande og hos den nyligt etablerede og meget innovative ørredproducent FREA A/S ved Sdr. Felding. Derudover har Lars Rahbæk tidligere haft poster som bestyrelsesmedlem i Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og bestyrelsesformand for netværket Midtjysk Lederforum. Lars Rahbæk er 49 år, har 4 børn og er gift med Karen, som arbejder som lærer.

”Jeg skal i høj grad fokusere på at få udarbejdet og implementeret en langsigtet og ambitiøs vækststrategi for virksomheden”, siger Lars Rahbæk og fortsætter, ”Virksomheden var igennem en turbulent tid i forbindelse med konkursen for et år siden, men nu har vi fået en finansiel stærk og meget dedikeret ejer, som ser et stort vækstpotentiale i JH Staldservice. Derudover er der en stor vilje og et højt engagement hos virksomhedens kompetente medarbejdere, og vi har en stærk produkt- og serviceportefølje, som tilsammen danner en solid platform for vækst i og udenfor Danmark”.

”Vores kunder, leverandører og andre forretningsforbindelser skal også fremover opleve JH Staldservice som en professionel, innovativ og troværdig partner” understreger Lars Rahbæk og fremhæver ”Jeg glæder mig meget til at møde vores kunder og forretningsforbindelser, og jeg vil i den forbindelse have stor fokus på, hvordan vi i samarbejdet kan skabe fælles vækst og værdi. JH Staldservice er en utrolig spændende virksomhed med et stort uforløst potentiale, så det bliver en spændende rejse vi begiver os ud på, og jeg glæder mig til at være rejseleder”, afslutter Lars Rahbæk.