Kvalitetspilot – vi har brug for dig

STILLINGEN ER BESAT.

I JH Agro har vi brug for en kvalitetspilot, der kan styre kvalitetsroret på rejsen fra at være en mindre lokal virksomhed, til at blive en større international og topprofessionel spiller. JH Agro har et stort potentiale, der er klar til at blive aktiveret. En af vejene er udvikling af kvalitetsarbejdet, og derfor har vi brug for en kvalitetsansvarlig, der kan gå forrest i denne proces.

For at komme med på rejsen, skal du selvstændigt kunne udvikle kvalitetsområdet. Du skal kunne lide, at være en central person for hele organisationen og via dit kvalitetsarbejde skal du evne at styrke og løfte hele virksomheden. Du skal sætte pris på at arbejde selvstændigt og kunne lide at beskæftige dig med alle facetter af kvalitetsarbejdet. Fra udarbejdelse af arbejds- og produktbeskrivelser til implementering af de strategiske beslutninger. Fra nyudviklinger til at det færdige produkt er installeret ved kunden. Fra indkøb af råvarer til servicering af installerede anlæg. Du skal arbejde i hele organisationen og kontinuerligt være i tæt dialog med direktør, ledere, medarbejdere og selvfølgelig vores kunder og leverandører.
Dit arbejdsfelt er bredt og tæller bla.:

 • Udvikling af hele virksomhedens kvalitetssystem
 • Kvalitetssikring af produkter, processer og serviceydelser
 • Sikre et minimum af reklamationer
 • Arbejde for høj kundetilfredshed og – loyalitet
 • Udarbejde og opdatering af vores manualer/vejledninger – også opsætningsmanualer (PLC/PC) og Teknikermanualer
 • Udarbejdelse, opdatering og forbedring af risikovurderinger, CE mærkninger, certificeringer m.m.
 • Opfølgning på og håndtering af interne fejl og fejlstatistikker
 • Tovholder på vores tværgående KPI’er
 • Deltage i udviklingsprojekter

Vi tænker, at jobbet kan passe til flere profiler. Vigtigst er det, at du har det rigtige drive og gerne vil være med til, at udvikle JH Agro med afsæt i kvalitet. Nødvendigt er det, at du er klar til at arbejde med alle de opgaver, der kan løfte hele kvalitetsområdet og dermed hele virksomheden.
Vi forestiller os, at du kan have følgende baggrund:

 • Teknisk baggrund måske som Industritekniker, Ingeniør eller Maskiningeniør
 • Erfaring med kvalitetsarbejde i en anden produktionsvirksomhed
 • Gerne viden om tekniske produkter/tekniske anlæg/teknisk udstyr
 • Gerne erfaring med HSE/arbejdsmiljø

Personligt skal du have lyst til at gå foran på kvalitetsrejsen. Du skal være engageret og god til at indgå i en konstruktiv dialog både internt og eksternt. Du skal arbejde struktureret og have et klart kvalitetsfokus som du kan udtrykke på både dansk og engelsk. Vi vil gøre alt for, at du bliver en del af vores team og hurtigt bliver glad for jobbet i JH Agro.

Du er velkommen til at ringe til Adm. direktør Lars Rahbæk på tlf. 40132264 eller mail lr@jhagro.com.

Lidt om JH Agro:
JH Agro er en mindre virksomhed med innovative produkter til landbruget. Virksomhedens sortimentet omfatter bla. fuldautomatiske anlæg til strøning og fodring samt patenteret anlæg til forsuring af gylle. Virksomheden har fokus på at skabe merværdi og miljøværdi for landmanden, og investerer løbende i produkt- og kvalitetsudvikling – med landmanden og for landmanden. Du kan læse mere på www.jhagro.com samt på Facebook og LinkedIn: JH Agro.

Send ansøgning